Petek Temizleme Hizmetleri Hakkında

Kış aylarında peteklerin özellikle alt kısımlarında oluşan sıcaklık düşüşünün yaşanması tesisat ve radyatörlerin içerisinde zift, tortu, kum, taş gibi cisimlerin olduğunun belirtilerindendir. Bu durumda içerideki yabancı cisimler radyatörlerin gözeneklerini tıkayarak su geçişini engellemektedir. Su geçişi olmayan gözeneklerin ısınma artışı olmaksızın ortamında ısı verimini olumsuz yönde etkilemektedir. Petek temizleme hizmetleri hakkında kapsamlı ve detaylı bilgileri ve petek temizleme hakkında tüm detayları web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Bir çok kurum teknolojik aletler ve kimyasallı ilaçlar ile tesisat üzerindeki yabancı cisimlerin dışarıya tahliye edilmesini sağlamaktadır. Her kurum bireysel çözümler yerine kurumsal bir hizmet vererek müşteri memnuniyeti elde etmek istemektedir. İnsanların petek temizleme sonrasında en büyük beklentisi ısınmayan radyatörlerin ısınmasıdır. Verilen hizmetin kalitesi kullanılacak kimyasalın değeri ve makine basıncı ile orantılı olmalıdır. Kimyasal tesisat borularına ve radyatörlere zarar vermemelidir. Firmalardan T.S.E uyumlu kimyasallı ilaçların kullanıldığının onayını alarak hizmet talebinde bulunmanızda faydalı olacaktır.

Petek temizleme hizmetleri istenilen ölçekte ev yada işyerleri gibi ortamların ısınma ihtiyacını minumum seviyeden maksimum seviyeye yükseltmektedir. Kombi bakımının ise bu doğrultu üzerinden eş zamanlı yapılması ise ısı performansındaki yükselişe katkı sağlamaktadır.

Petek Temizleme Hizmetleri Hangi Aylarda Verilir?

Rdaytörler’in bakımı genel anlamda konuyu ele aldığımızda kış aylarının başlarında yapılması peteklerin yanma verimini arttırmak için verimli olabilir. Ancak bakım yılın 12 ayında yaptırılmasında ise herhangi bir mahsur bulunmamaktadır.

Önemli olan diğer husus ise radyatörler yaz aylarında kullanılmadığında içerideki bütün su peteklerin en alt kısmına çökmektedir. Kışın tekrar kombi sistemini peteklerin ısınması için devreye alınması durumunda ise kapalı devrem olan su içeride zamanla oluşan yabancı cisimlerin alt kısımda çökmesinden ötürü kombinin pompasını zorlayarak arızaya sebep olmaktadır. Bu durumla karşılaşmamak için mutlaka yaz aylarının ortalarında kombi sistemini peteklerin ısıtma ayarına alınarak 30 ile 45 dakika yüksek ayarda devreye alınmasıdır.

Bir Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir